Användarbetyg: 5 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktiv

SM7 teamet består, i dagsläget, av fyra personer, men vi ser gärna att vi blir flera.

Johan Engdahl, SM7I

Kent Hansson, SM7MMJ

Kenneth Roswall, SA7AKU

Mats Åström, SA2AWO

Detta gör vi:

• Driftar, underhåller och förvaltar den centrala platformen för AMPRnet och BBHN i region M
  • Utvecklar platformen och testar olika konfigurationer och nya idéer
  • Hanterar de bakomliggande stödsystemen för platformen
  • Sprider ordet och rekryterar nya klubbar / enskilda amatörer
  • Supportar och hjälper spridning av AMPRnet och BBHN i region M
  • Håller tät kommunikation med AMPRnet centralt i SM och deltar i olika utvecklingsprojekt

Detta gör vi inte:

• Är ingen ISP
  • Levererar inte färdiga lösningar
  • Har inte AMPRnet och BBHN som heltidsjobb

Är Du intresserad av att vara del av vårt team och bygga ut AMPRnet och BBHN i region M ? Kontakta då oss:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.