1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv

Detta är grunden till en kunskapsbas där kunskap om förberedelser, installation, driftsättning och drift av trådlösa Amatörradiobaserade Meshnät för tillfälliga event,nödsituationer och katastrofer samlas.

Denna siten är under uppbyggnad och material kommer att tillföras efterhand. Du som är intresserad kan bidraga genom att dela din kunskap med oss i form av artiklar, bilder och videoklipp. Alla bidrag mottages tacksamt.