1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Användarbetyg: 0 / 5

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Denna site är publicerad på AMPR net med syfte att vara en kunskapskälla för hur man förbereder, bygger och underhåller trådlösa nätverk byggda med Meshteknik. Det huvudsakliga användningsfallet är tillfälliga nät som används i samband med tillfälliga event, olyckor och katastrofer.

Sidorna underhålles av Kent Hansson SM7MMJ och Johan Engdahl SM7I som bildar moderator och redaktionsgrupp 

Alla kan bidraga med sin kunskap och är välkomna att skicka in sina kunskaps bidrag i form av texter och bilder. Allt relaterat till Meshnät och AMPRnet är välkommet och kommer att publiceras efter granskning och redigering. Vi förbehåller oss rätten att välja vad som publiceras och när det publiceras.

Principen vi använder är att alla artiklar skall vara levande och byggas på efterhand, kunskap kan delas redan när man kan formulera en fråga och alla läsare uppmanas att hjälpa till att formulera svaret genom att föreslå ändringar. Vi använder taggar för att klassificera artiklar, en artikel som bara innehåller en fråga eller fragment av ett svar är taggad "Utkast" och en komplett artikel med fråga och svar är taggad med "Besvarad" och artikel kategori.

 

Skicka in material, frågor, svar och förslag till Kent SM7MMJ på kent(at)trollform.se

 

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera